Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Субота, 29 грудня 2012, 14:01

Колодій отримуватиме премію щомісяця

Депутати Львівської облради проголосували за встановлення умов оплати праці новообраному голові Львівської облради Петру Колодію.

Відповідне рішення депутати ухвалили на пленарному засіданні сесії вчора, 28 грудня, інформує кореспондент Варіантів

Колодій отримав посадовий оклад згідно зі штатним розписом; доплату за ранг посадової особи місцевого самоврядування; надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг; надбавку за  вислугу років у розмірі 15% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

З 23 жовтня 2013 року голові облради встановлять надбавку за  вислугу років у розмірі 20% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг.

Щомісяця голова Львівської облради отримуватиме премію в розмірі до 60% посадового окладу за фактично відпрацьований час, а щорічно - матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань та допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.