Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

ukranews.com

Субота, 29 грудня 2012, 15:36

НРУ затвердив кандидатів у депутати Львівської облради

Конференція Львівської обласної організації НРУ сьогодні затвердила п’ять кандидатів у депутати Львівської облради в одномандатних мажоритарних виборчих округах з проміжних виборів депутатів до Львівської обласної ради.

 

Серед затверджених кандидатів:

округ № 2 у Львові - Лідія Бойчишин

Округ № 19 (Бродівський р-н)  - Роман Кушніренко

Округ № 20 (Бродівський р-н),– Іван Шеремета Іван

Округ № 24 (Городоцький р-н) – Василь Кухар

Округ № 58, (Яворівський р-н) – Мирослав Кропивницький

Нагадаємо, 28 грудня конференція Львівської обласної організації Партії регіонів висунула сім кандидатів у депутати в одномандатних мажоритарних виборчих округах з проміжних виборів депутатів до Львівської обласної ради.

Нагадаємо, До обласної ТВК поступило близько 10 повідомлень від політичних партій про проведення партійних конференцій по висуненню претендентів в кандидати у депутати.

Нагадаємо, згідно з календарним планом проміжних виборів висунення претендентів у кандидати в депутати Львівської облради від політичних партій розпочинається 28 грудня і триватиме по 31 грудня. 

Подання документів про висунення претендентів в кандидати в депутати облради відбуватиметься з 29 грудня по 2 січня, відповідно, рішення про затвердження  кандидатів чи відмова у цьому повинні бути зроблені ТВК не протягом трьох днів.

8 грудня на Львівщині стартували проміжні вибори 7 депутатів Львівської облради.  

Однак Львівська облрада наразі не виділила грошей на їх проведення. 

Джерело: галінфо 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.