Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

razom.lviv.ua

Неділя, 30 грудня 2012, 10:56

Наша Україна спробує повернутися до Львівської облради

28 грудня Конференція Львівської обласної організації партії Наша Україна затвердила кандидатів у депутати на проміжних виборах до Львівської облради.

 

у Яворівському районі – округ № 58 – Новосядло Степан Федорович

Сколівський район – округ № 47 – Комарницький Михайло Степанович

Бродівський район – 19 округ №19 – Сусла Руслан Іванович

Нагадаємо, 27 січня відбудуться проміжні вибори у Львівську облраду у семи округах. 

Згідно з календарним планом проміжних виборів висунення претендентів у кандидати в депутати Львівської облради від політичних партій розпочинається 28 грудня і триватиме по 31 грудня. 

Подання документів про висунення претендентів в кандидати в депутати облради відбуватиметься з 29 грудня по 2 січня, відповідно, рішення про затвердження  кандидатів чи відмова у цьому повинні бути зроблені ТВК не протягом трьох днів.

8 грудня на Львівщині стартували проміжні вибори 7 депутатів Львівської облради.  

Однак Львівська облрада наразі не виділила грошей на їх проведення. 

2 серпня фракція "Наша Україна" у Львівській облраді заявила про саморозпуск, а також про те, що всі її члени, окрім Івана Стефанишана, припинили своє членство у партії "Наша Україна".

Тим самим львіські депутати висловили протест проти рішень передвиборчого з'їзду "Нашої України", на якому у теоретично прохідну частину виборчого списку партії потрапив лише один представник  ЛОО "Наша Україна"  - Ігор Стефанишин, а голова ЛОО "Наша Україна" Володимир В'язівський не отримав підтримки від партії свої кандидатури на виборах по мажоритарному округу. 

У липні "Наша Україна" підписала декларацію про об'єднання з УНП та КУН на виборах до парламенту 2012 року, якою передбачається, що партії сформуюють єлиний виборчий список на виборах. 

Джерело: ТРК Львів 

  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.