Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Середа, 31 березня 2021, 17:30

Цимбалюк про погашення боргу та наповнення Фонду соцстрахування

Михайло Цимбалюк

Нардеп Михайло Цимбалюк розповів про погашення боргу та наповнення Фонду соцстрахування.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Заборгованість зі страхових виплат станом на 1 березня цього року у Фонді соціального страхування складає понад 2 мільярди гривень, і ця сума, на жаль, збільшується.

Звідки брати гроші на погашення боргу та наповнення Фонду?

За оцінками експертів, тіньовий сектор української економіки складає понад 40% від ВВП. Із цього випливає те, що при очікуваному ВВП у 2021 році понад 5 трильйонів гривень тіньовий сектор економіки може скласти у сумі понад 2 трильйони гривень.

При вжитті необхідних заходів щодо недопущення укриття податків і зборів у тіньовому секторі економіки можливо збільшити додаткові надходження до зведеного бюджету та бюджетів фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування у 2021 році у суму понад 500 млрд. грн., а мінімально це складе понад 240 млрд. гривень у рік, або понад 20 млрд. грн. у місяць» – розповів Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.