Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Денис Шмигаль

Середа, 31 березня 2021, 13:39

Шмигаль заборонив імпортувати російський туалетний папір

Денис Шмигаль

Кабмін доповнив перелік російських товарів, які не можна ввозити на територію України, під забороною, серед іншого, туалетний папір.

Про це йдеться в постанові Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до переліку товарів, заборонених до ввезення на митну територію України, що походять з Російської Федерації» від 29 березня 2021 р.

Постановою уряд розширив перелік товарів з Росії, які заборонені до імпорту.

Перелік заборонених товарів доповнили пшеницею, соняшниковою олією, мийними засобами та засобами для чищення.

Під забороною опинилися вироби з паперу: папір газетний у рулонах або аркушах, крафт-папір та крафт-картон, носовички, скатертини та серветки, туалетний папір.

Також заборонено ввезення російських ящиків, коробок, мішків, пакувальних пакетів, мотузок з інших легованих сталей, інструментів для буріння, інших візків та ходових балансирних візків, вісей, коліс та їх частин.

Постанова набирає чинності через 10 днів після її опублікування.

Нагадаємо, раніше список заборонених до імпорту з Росії товарів доповнили крохмаль кукурудзяний, глюкоза та сироп з глюкози.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.