Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Вівторок, 6 квітня 2021, 17:30

Цимбалюк про реформу військкомісаріатів

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк розповів про реформу військкомісаріатів.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Михайло Цимбалюк про реформу військкомісаріатів
На жаль, за ці два роки президенства Зеленського не був піднятий престиж військової служби – в підсумку маємо недостатнє фінансування, а в лавах військовиків спостерігаємо дефіцит кадрів…

Минулого тижня Верховна Рада ухвалила ініційований президентом закон №3553, який має на меті реформувати систему військових комісаріатів та дозволяє призивати без мобілізації резервістів у випадку “особливого періоду”.

У випадку загострення на фронті або ж порушення українських кордонів, держава зможе призвати на службу резервістів без оголошення мобілізації. Таким чином створюється новий вид військової служби – за призовом осіб з-поміж резервістів в особливий період» – розповів Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.