Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Вівторок, 6 квітня 2021, 13:00

У Львові планують продовжити дистанційне навчання для шкіл через ситуацію із Covid-19

школа у Львові

У місті коронавірус підтвердили у 383 працівників шкіл та 245 учнів, тому дистанційне навчання планують продовжити.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні, 6 квітня, коронавірус підтвердили у 383 працівників та 245 учнів львівських шкіл. Через це управління освіти Львова планує продовжити дистанційне навчання для навчальних закладів. 

"В березні у нас захворіло 383 працівники закладів загальної середньої освіти. За цей період захворіло 245 учнів. Попередній такий пік захворюваності ми спостерігали у листопаді, коли було 280 хворих працівників і 200 хворих учнів. Впродовж березня за добу в середньому виявляли від 17 до 41 освітянина з підтвердженим позитивним ПЛР-тестом. Що стосується учнів, то впродовж доби підтверджувалось від 2 до 22 захворілих. Пік захворюваності серед працівників спостерігався з 19 до 24 березня. Впродовж березня померло 13 працівників шкіл Львова" – наголосила керівниця управління освіти міськради Зоряна Довганик.

Вона додала, що сьогодні ситуація із поширенням коронавірусу є критичною, тому дистанційне навчання планують продовжити на невизначений термін.

Нагадаємо, з 16 березня навчальні заклади міста перевели на дистанційне навчання, а частину приміщень однієї із шкіл міста вирішили передати лікарні для збільшення місць для пацієнтів з Covid-19.

Додамо, у Львові до 12 квітня зупинили роботу громадського транспорту, закрили дитячі садочки і непродуктові ринки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.