Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Вівторок, 6 квітня 2021, 15:01

На Львівщині модернізують колії у напрямку Львів-Стрий-Чоп

Львівська залізниця

Загалом в Україні планують модернізувати майже 400 км колій та відремонтувати ще 800 км.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

З 1 квітня Укрзалізниця розпочала цьогорічний сезон колійних робіт. До кінця року залізничники планують модернізувати майже 400 км колій та ще 800 км оновити середнім ремонтом.

Загалом цього року Укрзалізниця передбачила вкласти у ремонт та модернізацію інфраструктури до 9 млрд грн.

Зокрема, колійні роботи виконуватимуться на напрямках Дарниця – Гребінка, Київ – Фастів – Жмеринка – Вапнярка – Одеса, Знам’янка – Одеса, Миронівка – П’ятихатки – Чаплине, Козятин – Шепетівка – Здолбунів, Кривий Ріг-Головний – Комиш-Зоря – Волноваха – Маріуполь, Львів – Стрий – Чоп.

Також Укрзалізниця розпочинає два масштабні інфраструктурні проекти з електрифікації напрямків Долинська – Миколаїв – Колосівка та Ковель – Ізов – Держкордон. Причому останній проєкт заплановано реалізовувати за власні кошти та закінчити вже у цьому році.

Крім того, буде проведена реконструкція та капітальний ремонт 455 стрілочних переводів та оновлено середнім ремонтом 600 одиниць.

"Ми ретельно проаналізували стан всієї залізничної інфраструктури. Основні роботи будуть зосереджені на проблемних ділянках з інтенсивним рухом. Після виконання робіт, буде скасовано діючі обмеження швидкості, реалізовано максимальну пропускну здатність для вантажних поїздів та максимальну графікову швидкість для пасажирських", – розповів в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Іван Юрик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.