Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова

mdkl.lviv.ua

Середа, 7 квітня 2021, 15:35

Орден Святого Пантелеймона виступив проти реорганізації міської дитячої лікарні

Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова

Львівська регіональна рада Ордену Святого Пантелеймона підтримала трудовий колектив міської дитячої клінічної лікарні, який виступає проти приєднання до лікарні швидкої медичної допомоги Львова.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Ордену Святого Пантелеймона у Львівській області.

Вчора, 6 квітня, під час свого засідання львівська регіональна рада відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» прийняла звернення щодо можливої реорганізації КНП «Міська дитяча клінічна лікарня м.Львова» шляхом приєднання до Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м.Львова.

У зверненні Орден Святого Пантелеймона спільно з Українським лікарським товариством у Львові, Львівською обласною асоціацією медичних сестер та Львівською обласною асоціацією профспілкових працівників охорони здоров’я України висловили підтримку трудовому колективу КНП «Міська дитяча клінічна лікарня м.Львова» з приводу заперечень щодо можливої реорганізації лікарні. 

«Належне обгрунтування доцільності та ефективності припинення МДКЛ шляхом приєднання до іншого медичного закладу є відсутнє, відтак реорганізація такого закладу є нелогічною», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що укрупнення медичних закладів може негативно позначитися на якості надання медичних послуг дитячому населенню та їх пріоритетності в цілому. 

Нагадаємо, влада Львова планує  на базі лікарні швидкої медичної допомоги створити об'єднання комунальних медичних закладів та присвоїти йому ім'я святого Пантелеймона.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.