Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Головне за день

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Середа, 7 квітня 2021, 17:30

У Кабміні права рука не знає, що робить ліва – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про передачу в концесію аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Питання навколо передачі в концесію Державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького» триває вже декілька років.

У лютому під час зустрічі народних депутатів України з представниками місцевої влади у Львові з’ясувалося, що керівництво летовища отримало листа від Міністерства інфраструктури України щодо вивчення ситуації про можливу зміну форми власності з державного підприємства на акціонерне товариство.

Пізніше міністр інфраструктури Владислав Криклій під час українсько-німецького бізнес-форуму стверджував, що вони готові розпочати процес передачі в концесію міжнародних аеропортів у Львові та Херсоні.

А вже у відповідь на мій депутатський запит на ім’я прем’єр-міністра Дениса Шмигаля отримав відповідь від очільника профільного міністерства (16 березня 2021 року), що «наразі Мінінфраструктури не розглядає питання передачі у концесію ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького».

То де ж правда? І чи суть відповіді у слові «наразі»? – наголосив Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.