Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

П'ятниця, 9 квітня 2021, 14:11

Візит у РЕМ Львівобленерго – лише за попереднім записом

Львівобленерго

У зв’язку з карантинном здійснити візит у район електромереж ПрАТ «Львівобленерго» можна лише за попереднім записом.

У зв’язку з карантинними обмеженнями та поширенням коронавірусної інфекції, нагадуємо: здійснити візит у район електромереж ПрАТ «Львівобленерго» можна лише за попереднім записом, повідомляє ПрАТ «Львівобленерго».

Зареєструватися на прийом можна на сайті компанії www.loe.lviv.ua

Отримати допомогу із записом в електронну чергу можна, зателефонувавши за номерами: 0-800-30-15-68 (безкоштовно) або 067-333-15-68, 050-460-15-68, 093-170-15-68, (032) 290-75-68 (тарифи оператора).

Окрім цього, можна скористатися дистанційними сервісами, щоб заощадити час та зайвий раз не наражати себе на небезпеку.

У чат-ботах «Львівобленерго» у Viber або Telegram можна швидко подавати показники електролічильника, дізнаватись про відключення, переглянути нарахування, а також дистанційно замовити послуги:

- коригування показника,

- зміна власника рахунку,

- встановлення зонного лічильника, 

- заміна непрацюючого лічильника.

Щоб приєднатись до Viber – зайдіть у меню сервісу Viber і відскануйте QR-код. Потім додайте свій особовий рахунок. 

Для підтвердження реєстрації разом із особовим рахунком (десять цифр) потрібно вказати на Ваш вибір додаткову інформацію: номер електролічильника, прізвище споживача або електронну адресу, зареєстровану у Персональному кабінеті. 

У Telegram – зайдіть у месенджер сервісу і в пошуковій стрічці напишіть «Львівобленерго», або відскануйте QR-код. Далі виконайте такі ж кроки, як і в сервісі Viber. 

Нагадуємо, що особовий рахунок (десятизначний код) можна дізнатись з квитанції про оплату, яку Ви отримали у пунктах прийому платежів або при оплаті онлайн, а також в кол-центрі «Львівобленерго». 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.