Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ Львова

Понеділок, 12 квітня 2021, 15:58

Більше 115 тисяч абітурієнтів взяли участь у пробному ЗНО

ВНЗ Львова

Участь у пробному тестуванні взяли 115 080 осіб, що становить 95,5% від кількості зареєстрованих учасників.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

У суботу, 10 квітня, в більшості регіонів України відбулося пробне ЗНО, участь у якому взяли 115 080 осіб, що становить 95,5% від кількості зареєстрованих учасників.

Як наголосили в УЦОЯО, пробне ЗНО проходило з дотриманням вимог протиепідемічної безпеки: учасники тестування перебували в масках і дотримувалися соціальної дистанції.

Натомість у Києві, Чернігівській та Миколаївській областях пробне ЗНО перенесли на 24 квітня через посилені карантинні обмеження.

Результати пробного тестування з’являться 16 квітня.

Нагадаємо,реєстрація осіб для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні тривала до 19 січня, а основна сесія ЗНО пройде з 21 травня по 5 червня. Натомість реєстрація для участі у основному ЗНО тривала з 1 лютого до 5 березня 2021 року. 

Додамо, на Львівщині на пробне ЗНО зареєструвались більше 13 тисяч абітурієнтів, найбільше з них обрали англійську мову – 4 112 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.