Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільний цех

lviv.gp.gov.ua

Понеділок, 12 квітня 2021, 16:02

На Яворівщині викрили підпільний цех з виготовлення фальсифікату

підпільний цех

У одному із сіл району правоохоронці виявили міні-цех, де виготовляли фальсифікат горілки відомих брендів.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури.

У приватному будинкуу в одному із сіл Яворівського району мешканці Львівщини організували роботу міні-цеху, де виготовляли фальсифікат горілки відомих українських марок ("Хортиця", Green Day, "Хлібний Дар", "Гетьман") із підробленими марками акцизного податку.

"Готовий товар згодом реалізовували через мережу гуртової та роздрібної торгівлі в регіоні. За попередньою інформацією, протягом місяця фігуранти заробляли до 4 млн грн" – наголосили у прокуратурі.

Під час обшуку приміщення міні-цеху правоохоронці вилучили вантажний мікроавтобус, понад 12 тисяч пляшок готової горілки, близько 5 тисяч підроблених акцизних марок, 2 800 літрів спирту, знаряддя для виготовлення фальсифікату, а також 5 працівників.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на майно, а організаторам підпільного виробництва загрожує позбавлення волі до 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.