Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 13 квітня 2021, 18:15

13 квітня: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 13 квітня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що Google присвятив дудл Музею мистецтв "Метрополітен", який цього року відзначає 151 річницю заснування.

Музей був заснований в 1870 році групою американських бізнесменів і фінансистів, а також художників і шанувальників мистецтва. 13 квітня 1870 року його офіційно відкрили після покупки першого експоната – римського саркофага. Відтоді Метрополітен-музей став найбільшим музеєм Нью-Йорка, в його колекцію входять 1,5 мільйона об'єктів, вік деяких з них становить 5000 років.

Також українці цікавилися, що цього дня у світі відзначаються День народження тролейбуса, Всесвітній день рок-н-ролу, Міжнародний день подяки рослинам, Міжнародний день функціонального неврологічного розладу.

Православна церква 13 квітня вшановує пам'ять святого мученика Іпатія, єпископа Гангрського. Сьогодні потрібно прибрати в будинку, вимити підлогу водою, розведеною з освяченою. Так можна вигнати всю нечисть. 

Ці запити набрали понад 200 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що: 

- Народний фермер Веремчук придбав нову іномарку;

- Садовий анонсував можливе відновлення роботи непродовольчих ринків та літніх майданчиків;

- Електронік Лесик збирає готівку та цінні папери;

- Депутатка Пелех закохалася в Брюховичі та Шацькі озера.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.