Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Галицька митниця

Вівторок, 13 квітня 2021, 16:19

У Краківці викрили контрабанду біжутерії та приставок Sony

контрабанда

Водій легковика намагався ввезти в Україну незадекларовані біжутерію та три нові ігрові приставки Sony PS5.

Про це повідомляє Галицька митниця Держмитслужби.

Вчора, 12 квітня, у пункті пропуску "Краківець – Корчова" митники затримали водія легковика Opel, українця, який намагався незаконно перевезти з Польщі в Україну майже 31 кільграм біжутерії та три нові ігрові приставки Sony PS5.

"Під  час митного оформлення у митників виникла підозра щодо перевезення у вказаному автомобілі товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Тож автомобіль було скеровано в місце поглибленого огляду транспортних засобів. Там в автомобілі митники виявили прихований товар, а саме: майже 31 кг біжутерії та 3 нові ігрові приставки торгової марки Sony PS5. Загальна вартість товарів становить майже 100 тисяч гривень" – йдеться у повідомленні.

Товар водій приховав у двох передніх дверних картах, у металевій ніші для акумулятора під водійським сидінням, а також за обшивками салону авто.

За цим фактом митники склали протокол за ст. 483 Митного кодексу України. Товар вилучили, а справу скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.