Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у Самборі

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 13 квітня 2021, 15:13

У Самборі п'яний водій збив жінку на пішохідному переході

ДТП у Самборі

На вул. Степана Бандери водій авто Nissan Maxima на пішохідному переході наїхав на 25-річну жінку, яка з травмами потрапила до лікарні.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 12 квітня, близько 17.00 год на вулиці Степана Бандери у Самборі водій автомобіля Nissan Maxima, 30-річний самбірчанин, наїхав на пішохода, 25-річну дрогобиччанку, яка переходила дорогу по пішохідному переході.

Внаслідок аварії жінка з травмами потравила до лікарні, а поліцейські встановили, що водій перебував у нетверезому стані.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.