Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Понеділок, 19 квітня 2021, 12:01

У львівських ЦНАПах пропонують встановити тривожні кнопки

Львівська міськрада

У ЦНАПах Львова пропонують встановити «тривожні кнопки» замість фізичної охорони.

Про це повідомляє Інформаційний портал депутатів Львівської міськради.

Депутати Львівської міськради на засіданні комісії фінансів та планування бюджету озвучили пропозицію встановити «тривожні кнопки» замість фізичної охорони до ЛКП «Муніципальна варта».

Комісія звернулась до представників ЛКП із проханням замінити фізичну охорону в ЦНАПах на установлення «тривожної кнопки» для економії коштів у розмірі 3 мільйонів гривень в рік, оскільки в період карантину ці структури не працюють у звичному режимі. 

«На останньому засіданні нашої комісії разом з колегами виділили кошти на заробітну плату ЛКП «Муніципальна варта» на травень-червень 2021 року, з правкою щодо вивільнення охорони ЦНАПів та переведення їх на кнопку виклику ДСО», – розповів депутат Львівської міськради, учасник бюджетної комісії Юрій Ломага.

Нагадаємо, у березні Львівська міськрада купила приміщення у новобудові за 12 мільйонів гривень для облаштування у ньому ЦНАПу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.