Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

Понеділок, 19 квітня 2021, 14:58

У Львові не планують завершувати опалювальний сезон

опалювальний сезон

У місті не планують завершувати опалювальний сезон, оскільки прогнозують похолодання.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Як заявила сьогодні, 19 квітня, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, за прогнозами синоптиків суттєвого потепління наразі не передбачається, тому подачу опалення до будинків не вимикатимуть.

За її словами, зараз температура теплоносія регулюється відповідно до температури зовнішнього повітря. Котельні, які забезпечують лише подачу опалення, за необхідності, вдень зупиняють, а ТЕЦ і котельні, які забезпечують подачу опалення і гарячої води, працюють на мінімальних параметрах.

"Основна підстава для зупинення подачі опалення у будинки – середньодобова температура протягом трьох днів має бути вищою 8 градусів тепла. Такої температури наразі немає і, за прогнозами синоптиків, ще буде холодно. Тому закінчувати опалювальний сезон поки не плануємо" – пояснила Ірина Маруняк.

За її словами, у місті є 186 ІТП, що дозволяє в автоматичному режимі у цих будинках регулювати подачу тепла. Також 98% будинків мають лічильники теплової енергії.

Додамо, 16 жовтня 2020 року у Львові розпочали опалювальний сезон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.