Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

СБУ

Вівторок, 20 квітня 2021, 16:45

Львівське управління СБУ попередило контрабанду героїну до Європи

СБУ

З початку року у СБУ викрили на хабарі чиновників, зафіксували факт вандалізму у Львові та попередили контрабанду наркотиків.

Про це повідомляє  у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Силовики оприлюднили інформацію про протиправні схеми, які організували військовослужбовці, посадовці, місцеві чиновники та міжнародні злочинці на території області, і які працівники СБУ Львівщини викрила з початку цього року.

Зокрема, як йдеться у повідомленні, працівники СБУ викрили зловживання службовим становищем працівників АТ "Львівгаз" і ДП "Басейнове управління водних ресурсів" – чиновників затримали під час одержання хабарів у 130 тис. грн та 73,6 тис. грн відповідно.

Крім цього, правоохоронці попередили контрабанду понад однієї тонни героїну до країн Євросоюзу загальною вартістю понад 2,3 млрд грн, причетними до якої виявилися також й громадяни Туреччини.

Також працівники СБУ затримали львівських студентів, уродженців Хмельницької області, які пошкодили пам'ятник Степану Бандері у Львові.

"Викрито факт привласнення на понад 1,3 млн грн бюджетних коштів у ході реалізації міжнародного проєкту з благоустрою та будівництва об'єктів туристичної інфраструктури. Оборудку організували учасники однієї з асоціацій органів місцевого самоврядування.

Блоковано виробництво і реалізацію контрафактної лікеро-горілчаної та тютюнової продукції. Незаконний механізм такої діяльності завдав чималих збитків державі. Під час обшуків правоохоронці вилучили продукцію з підробленими акцизними марками загальною вартістю 1,35 млн грн" – наголосили у СБУ Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.