Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

FlixBus

FlixBus

Середа, 21 квітня 2021, 14:30

FlixBus запроваджує маршрут зі Львова до Франції

FlixBus

Найбільший автобусний перевізник Європи FlixBus запускає новий маршрут зі Львова до французького міста Монпельє.

Про це повідомляє Центр транспортних стретегій.

Німецька транспортна компанія FlixBus, оператор автобусних перевезень Європи, відкрила продаж квитків на новий міжнародний маршрут зі Львова до південного міста Франції Монпельє, з зупинками в Мукачево, Ніцці і Марселі.

Перший рейс нової лінії Львів – Мукачево – Ніцца – Ле-Канні – Марсель – Екс-ан-Прованс – Авіньйон – Ним – Монпельє відбудеться 22 квітня, автобуси відправлятимуться зі Львова щочетверга о 13:45 год зі Стрийського автовокзалу і робитимуть додаткову зупинку біля залізничного вокзалу. Зворотньо з Монпельє автобуси відправлятимуться кожного вівторка о 12:00 год.

"Монпельє є транспортним хабом FlixBus, звідки прямими рейсами можна дістатися до багатьох міст Франції та інших країн Європи", – наголошують у компанії.

Автобуси збережуть оригінальне маркування – Alexbus, але матимуть зелені наклейки In cooperation with FlixBus, які дозволять пасажирам ідентифікувати автобуси на зупинках. Усередині автобуси мають "зелену зону" для пасажирів FlixBus – місця, відмічені зеленими наклейками.

Нагадаємо, FlixBus розпочала працювати в Україні з червня 2019 року. Свій перший маршрут компанія запустила за напрямком Одеса-Пльзень із зупинкою у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.