Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Великодній ярмарок

Четвер, 22 квітня 2021, 11:18

У Львові через карантин скасували Великодній ярмарок

Великодній ярмарок

У місті скасували Великодній ярмарок через велику кількість хворих на коронавірус.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міськрада вирішила цьогоріч не проводити традиційний Великодній ярмарок через складну ситуацію із коронавірусом.

"Львів досі перебуває у червоній карантинній зоні. Відтак, аби мінімізувати соціальні контакти та уникнути скупчення людей, цього року у місті не проводитимуть традиційного Великоднього ярмарку" – йдеться у повідомленні.

У міськраді наголосили, що кількість хворих з важким перебігом хвороби, які потребують госпіталізації у медичні заклади, залишається високою, тому мешканців та підприємців просять дотримуватись карантинних обмежень.

Нагадаємо, 23 березня Львівська область потрапила до переліку "червоних" областей, тому ввели обмежувальні заходи через погіршення ситуації із коронавірусом, а у Львові карантин продовжили до 4 травня, проте дозволили роботу непродовольчих ринків, літніх майданчиків та навчання у початкових класах.  

Крім цього, уряд заборонив українцям у "червоних" карантинних зонах перебувати на вулиці без вдягнутих масок.

Додамо, минулоріч Великодній ярмарок тривав з 10 квітня по 10 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.