Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   П'ятниця, 23 квітня 2021, 17:30

Референдум – можливість захистити українську землю – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

«Батьківщина» підготувала понад тисячу поправок, які мають на меті врятувати українську землю від розпродажу, зокрема іноземцям.

У Верховній Раді України триває розгляд у другому читанні проєкту закону №2194 щодо змін до земельного кодексу. Партія ВО «Батьківщина» підготувала понад тисячу поправок, які мають на меті врятувати українську землю від розпродажу, зокрема іноземцям.

Про це під час брифінгу повідомив народний депутат України, голова «Батьківщини» на Львівщині Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

Політик зазначив, що команда «Батьківщини» об’єдналася з фермерами та землевласниками, аби разом ініціювати референдум за народною ініціативою, на який буде винесене перше питання – заборони розпродажу сільськогосподарської землі.

«Нині це єдиний шлях, який дасть кожному з нас можливість захистити землю і наше майбутнє. Вважаємо, що землю в Україні має купувати лише держава, а вже потім здавати її в оренду вітчизняним фермерам, середнім і малих сільгоспвиробникам», – повідомив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.