Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Ігор Кривецький

Вівторок, 27 квітня 2021, 14:55

Райська оаза Кривецького в Стрілках отримала 5 зірочок

Ігор Кривецький

Готелю Edem resort Medical and Spa вперше присвоїли категорію "5 зірок".

Про ро це повідомила прес-служба Державного агентства розвитку туризму на своїй сторінці у Facebook. 

Комісія зі встановлення категорій готелям за підсумками шостого засідання присвоїла категорію 8 готелям, зокрема й львівському Edem resort Medical and Spa. 

"8 готелів отримали категорію, зокрема й ті, хто подавався на повторний розгляд. Готель "Мир" з Рівного після тривалої перерви поновив категорію "3 зірки". Вперше "3 зірки" отримав готель "Україна" з Луцьку та "5 зірок" – готель "Edem resort Medical and Spa", м. Львів" – йдеться у повідомленні.

Наступне засідання комісії попередньо призначено на 12 травня 2021 року.

Нагадаємо, власником готельно-відпочинкового комплексу Edem Resort&Spa є колишній народний депутат та основний фінансист ВО "Свобода" Ігор Кривецький. У листопаді 2019 року Кривецький офіційно переписав на свою фірму ТОВ "Узлісся" 65,5 га землі, що утворена з паїв, площею 2 га, які сільська рада Стрілок надала учасникам АТО та місцевим мешканцям для ведення сільського господарства ще у 2017 році.

А у червні 2020 року у прокуратурі відкрили справу щодо незаконного продажу Львівською ОДА земельної ділянки площею 15 га біля села Стрілки Перемишлянського району ТзОВ "Узлісся", внаслідок чого держава зазнала збитків у 7 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.