Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Четвер, 29 квітня 2021, 13:28

З травня курсуватиме швидкісний експрес Київ-Славське

Львівська залізниця

Швидкісний поїзд "Інтерсіті+" Київ-Славське здійснить свої перші після перейменування рейси 1 і 4 травня.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Швидкісний поїзд Інтерсіті+ "Бойківський експрес" №745/746 Київ-Славське здійснить свої перші рейси після перейменування 1 та 4 травня.

Серед усіх пасажирів рейсу №745, які прямуватимуть до Славська 1 та 4 травня, відділ туризму Славської громади випадковим чином розіграє 10 наборів бойківських сувенірів.

У перший день після відкриття продажу було реалізовано близько 10% квитків на перший рейс, наразі квитки ще є в продажу. Квитки можна придбати через сайт booking.uz.gov.ua та офіційний чат-бот Укрзалізниці у Viber та Telegram.

Нагадаємо, на зимові свята, з 15 грудня до 17 січня, Укрзалізниця призначила додатковий поїзд "Інтерсіті" Київ-Славське. Швидкісний поїзд під назвою "Лижний експрес" курсував щоденно, а його маршрут пролягав через Львів. 

У березні Укрзалізниця прийняла рішення перейменувати "Лижний експрес" на "Бойківський експрес" і продовжити його курсування на травневі свята та літо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.