Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Четвер, 29 квітня 2021, 17:30

За протидію коронавірусу відповідає вся влада – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

За провали в протидії Covid-19 має відповідати не лише Міністерство охорони здоров’я.

За провали в протидії Covid-19 має відповідати не лише Міністерство охорони здоров’я, а й Мінфін через недостатнє фінансування, а також прем’єр-міністр, Кабмін та вся українська влада.

Таке переконання висловив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк під час спілкування з журналістами, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

За словами політика, ймовірна заміна міністра охорони здоров’я у складний період пандемії нагадує зведення політичних рахунків.

«Треба говорити про безвідповідальність усієї влади. У європейських державах за вакцинацію відповідає не профільний міністр, а прем’єр і глава держави. До речі, штаб протидії COVID-19 теж очолює і координує глава держави», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Він також додав, що потрібно говорити про системні порушення і провали влади, підсилювати уряд і вимагати відставку самого Шмигаля як посадової особи, яка не контролювала цей процес.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.