Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський палац мистецтв

Середа, 5 травня 2021, 14:41

Львівський палац мистецтв запрошує на святковий концерт з нагоди Дня матері

Львівський палац мистецтв

До Дня матері у Львівському палаці мистецтв відбудеться святковий концерт "Мама, вустами дітей" від Дитячої школи естрадного мистецтва "Karparation".

Про це повідомляє пресслужба Львівського палацу мистецтв.

У суботу, 8 травня, у Львівському палаці мистецтв відбудеться святковий концерт "Мама, вустами дітей"  з нагоди Дня матері.

Як розповіла організаторка заходу  Юлія Карпа-Рипновська, артисти з Дитячої школи естрадного мистецтва "Karparation" виступатимуть перед глядачами та неодмінно  подарують  неперевершені емоції усім присутнім. Бо діти  даруватимуть свою творчість найдорожчим:  мамам та бабусям.

"Мама – це  перше слово для  малечі та найдорожча людина для кожного з нас. Саме тому й готуємо такий захід. Також ми презентуватимемо відеопроєкт, який підготували представники Дитячої школи естрадного мистецтва "Karparation"", –розповіла організаторка заходу  Юлія Карпа-Рипновська.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.