Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Галицький П‘ємонт

Четвер, 6 травня 2021, 14:08

Колекційне видання "Галицький П‘ємонт" презентують у Львові

Галицький П‘ємонт

Проєкт "Галицький П‘ємонт: 100 видатних львів’ян" сучасності  реалізували Анастасія Хрищук спільно з Мартою Лукою-Кавецькою.

27 травня у Львові відбудеться презентація колекційного видання "Галицький П‘ємонт: 100 видатних львів’ян сучасності".

Про це Варіантам повідомила Анастасія Хрищук.

«Робота над проєктом завершена. Нам вдалось реалізувати всі заплановані ідеї. Відчували постійно зацікавленість до нашого проєкту серед політиків, бізнесменів, культурних діячів. Зараз активно працюємо з літературними менеджерами, які готують видання по розповсюдження», - розповіла Анастасія Хрищук.

Марта Лука-Кавецька натомість повідомила, що презентація відбудеться в стилі етно-вечірки.

«Нам здалось, що саме цей стиль найбільше пасує до ідеї нашої книги, адже вона згуртувала навколо себе галицьку еліту. Запрошуємо охочих доєднатись о нашого свята, яке відбудеться у CLOUD no.7 Panorama, замовити столик можна за телефоном (098) 111 0 007», - додала Марта Лука-Кавецька.

Нагадаємо,  Анастасія Хрищук є одною з авторок щорічних проєктів-івентів "Люди Львова", "Топ 50 успішних жінок Львівщини", а також співвлаcницею журналу VA.mgzn. Марта Лука-Кавецька є головною редакторкою VA.mgzn, а також власницею ML Agency.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.