Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

fakty.ictv.ua

П'ятниця, 4 січня 2013, 11:28

«Оселя» проведе Святвечір для бездомних та малозабезпечених у Львові

У неділю, 6 січня, у Винниках Спільнота взаємодопомоги «Оселя» організує для безпритульних та малозабезпечених Святий вечір.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Свята вечеря пройде у неділю о 16.00 у Винниках  на вул. Шевченка 3, у приміщенні Культурного центру «Дозвілля». Туди людей везтимуть автобусами від Порохової вежі у Львові о 15:30.

«Ми вже традиційно запрошуємо людей, які приходять до Порохової вежі, коли ми роздаємо гарячу страву, а також всіх тих, хто не має можливості провести свято з родиною, самотніх. Очікуємо десь 300-350 осіб. Збір людей буде о 15.30 біля Порохової вежі. І звідти автобусами ми довеземо усіх у Винники. Організувати вечерю допомогли нам благочинці, з якими ми вже довгий час співпрацюємо, за що їм велике дякую. А гарячу страву готують кухарі їдальні шпиталю ім. А. Шептицького», – розповідають організатори. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.