Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

marshrutka.org.ua

П'ятниця, 4 січня 2013, 12:15

Міськрада Львова зволікає із наведенням ладу із перевезеннями на 11 маршруті – ГО «Львівтрансзахист»

Мешканці мікрорайону Рясне-2 та інші львів’яни скаржаться на роботу перевізника на маршруті № 11 у Львові.

 

 Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської обласної громадської організації «Львівтрансзахист».

«До нашої громадської організації регулярно надходять скарги на неналежне курсування автобусів 11 міського маршруту. Мешканці Львова та мікрорайону Рясне-2 розповідають, що автобуси не працюють на лінії у ранковий та вечірній час, не дотримуються графіків руху, а часто взагалі не виїжджають на лінію», – зазначено у повідомленні.

Скарги на даний маршрут є регулярними. У грудні мешканці мікрорайону Рясне-2 звертались до міського голови Львова Андрія Садового, начальника управління транспорту та зв’язку Миколи Жука та до профільної депутатської комісії міськради із проханням створити тимчасову депутатську комісію щодо діяльності та надання послуг із перевезення пасажирів, а також забезпечити мешканців мікрорайону «Рясне» належним та якісним наданням послуг з перевезення пасажирів відповідно до ЗУ «Про автомобільний транспорт» на маршруті номер №11.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.