Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Денис Шмигаль

Середа, 12 травня 2021, 15:52

Шмигаль затвердив створення Бюро економічної безпеки

Денис Шмигаль

Уряд прийняв постанову про створення Бюро економічної безпеки, яке буде займатись усіма злочинами у сфері економіки.

Про це повідомляє Економічна правда.

Сьогодні, 12 травня, Кабінет міністрів на своєму засіданні затвердив постанову про створення Бюро економічної безпеки, що Верховна Рада погодила ще на початку цього року.

"Друге питання з фінансово-економічного блоку – не менш важливе, я б його назвав навіть свого роду історичним для історії сучасної України: сьогодні уряд прийме постанову, якою буде створено Бюро економічної безпеки. Воно отримає статус центрального органу виконавчої влади, і буде займатись усіма злочинами у сфері економіки", – сказав прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

За словами Шмигаля, створення Бюро економічної безпеки є одиним із фінальних кроків на шляху ліквідації податкової міліції та означає аналітичний підхід до розслідування фінансово-економічних злочинів.

Нагадаємо, 28 січня цього року Верховна Рада прийняла законопроект №3087-д про створення Бюро економічної безпеки, що займатиметься кримінальними порушенням у сфері економіки і замінить податкову міліцію, а у вересні минулого року нардепи прийняли цей законопроект у першому читанні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.