Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Музика

П'ятниця, 4 січня 2013, 14:23

Babooshki презентують у Львові альбом колядок та щедрівок

10 січня, о 20:00 у Дзизі (вул. Вірменська, 35) відбудеться українська прем'єра альбому «Kol?dy i Szczedriwki» українсько-польського проекту «Babooshki».

Кілька років тому українська співачка Дана Винницька разом з польською виконавицею Кароліною Беімчик створили спільний проект, який сьогодні успішно гастролює в Європі. Музика гурту – це поєднання польсько-українського етносу з джазом.

До Львова музиканти завітають в часі різдвяних свят, щоб презентувати свій альбом «Kol?dy i Szczedriwki».

"Ідея Різдвяного альбому зародилася ще у 2010 році під час спільних Різдвяних концертів з групою "ShockolaD". Коли ми появилися на світ, календарна різниця у святкуванні Різдва уже була. Ми на неї не мали жодного впливу ні тоді, ні зараз. Однак це відчуття і потреба спільно святкувати Різдво не покидала нас. Ми не можемо вплинути на перехід з юліанського на григоріанський календар чи навпаки. Але ми можемо святкувати Наше Одне спільне Різдво, разом колядувати" – йдеться в інформації гурту.

Під час львівської прем'єри альбому виступит також львівський гурт ShockolaD.

джерело: МО "Дзига"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.