Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Наталія Щербань

Фб Балицької

П'ятниця, 14 травня 2021, 15:54

Соснівську булінгесу Щербань покарали за образ народної целюлітельниці

Наталія Щербань

Суд визнав винною директорку Соснівської школи за цькування учнів та оштрафував на 1360 гривень.

Про це повідомила журналістка Вікторія Балицька на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Сокальський районний суд на своєму засіданні, що відбулося 13 квітня, визнав директорку Соснівської школи №14 Червоноградського району Наталію Щербань винною у булінгу щодо учнів.

"Винна у вчиненні булінгу щодо учнів. Таке рішення суддя Сокальського суду Тетяна Струс винесла стосовно директорки Соснівської школи 14 Наталії Щербань. Суддя вислухала свідчення 4 школярів з різних класів, їхніх батьків і саму директорку" – написала Вікторія Балицька.

За словами Балицької, розгляд справи тривав понад 2 години, а директорка зі свого боку збирається оскаржувати таке рішення суду.

На Щербань склали протокол за статтею 173-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення (булінг учасника освітнього процесу) та зобов'язали сплатити штраф у 1360 гривень.

Зазначимо, що Наталія Щербань що під час розмови з учнями 10 класу називала їх одяг "робочим", а також робила зауваження щодо наявності аксесуарів та целюліту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.