Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

черги на кордоні

Понеділок, 17 травня 2021, 09:40

На кордоні з Польщею – черги на 1230 авто

черги на кордоні

Сьогодні вранці на західному кордоні зафіксували черги із легкових авто та вантажівок.

Про це йдеться на сайті Державної прикордонної служби України.

Станом на 09:00 год. ранку 17 травня на західному кордоні України накопичення транспортних засобів зафіксували перед пунктами пропуску Смільниця – (пункт пропуску тимчасово закритий з польської сторони), Шегині – 140 авто та 120 вантажівок, Краківець – 180 та 200 вантажівок, Грушів – 60 авто та 0 вантажівок, Рава-Руська – 50 авто та 180 вантажівок, Угринів – (пункт пропуску тимчасово закритий з польської сторони), Устилуг (Волинська область) – пункт пропуску тимчасово закритий з польської сторони, Ягодин (Волинська область) – 0 авто та 300 вантажівок.

Нагадаємо, з 7 квітня 2020 року закрили кордон у Рава-Руській – Гребенному, а також пішохідне сполучення у всіх пунктах пропуску. Крім цього, Україна закрила кордон для іноземних громадян.

А вже 8 травня 2020 року уряд відкрив пункт пропуску Рава-Руська, а з 13 травня минулого року Кабмін вирішив відкрити пішохідний пункт пропуску Шегині.

Також з 29 травня 2020 року з української сторони відкрили ще три пункти пропуску на кордоні з Польщею, а 16 червня Польща відкрила для авто пункт пропуску Медика, що навпроти Шегині.

Наразі на кордоні з Польщею працюють такі пункти пропуску: Краковець – Корчова, Устилуг – Зосін, Рава-Руська – Гребенне, Шегині-Медика, Ягодин – Дорогуськ, Грушів – Будомєж.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.