Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Львівщині

Четвер, 20 травня 2021, 17:02

Ляшко планує відкрити у школах центри вакцинації від Covid-19

школа на Львівщині

МОЗ готове відкрити центри вакцинації проти коронавірусу у спортцентрах та школах.

Про це повідомляє Українська правда.

Міністерство охорони здоров’я планує розмістити центри вакцинації проти Covid-19, крім медичних закладів, у спортивних центрах та школах.

"Найближчим часом ми плануємо підготувати та відкривати центри вакцинації. Ці центри будуть базуватися на кількох можливих майданчиках, наприклад, спортивних центрах, великих лікарнях, школах тощо", – наголосив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

За його словами, у міністерстві очікують отримання значної партії вакцин й для цього облаштують новиі пункти вакцинації.

Зазначимо, станом на сьогодні в Україні працюють 2127 пунктів, де можна щепитися проти коронавірусу препаратами AstraZeneca, Sinovac та Pfizer.

Нагадаємо, станом на 5 травня в Україні щепилися від коронавірусу 759 тисяч осіб, а перша партія вакцин від коронавірусу AstraZeneca загальною кількістю 500 тис доз прибула в Україну ще 23 лютого.

Також уряд опублікував національний план вакцинації від коронавірусу до 31 грудня 2021 року, а президент Володимир Зеленський запланував до Дня незалежності щепити від коронавірусу більшість українців.

Додамо, сьогодні Верховна Рада призначила міністром охорони здоров’я головного санітарного лікаря країни Віктора Ляшка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.