Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія Львівської міськради

П'ятниця, 21 травня 2021, 15:25

Район вулиці Тютюнників можуть забудувати багатоповерхівками

сесія Львівської міськради

Депутати підтримали розроблення ДПТ у районі вул. Тютюнників на прохання львівської будфірми.

Вчора, 20 травня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про розроблення детального плану території у районі вул. Тютюнників, вул. Генерала М. Тарнавського, вул. В. Кубійовича, пл. Василя Вишиваного.

"За" проголосував 41 депутат.

Згідно із документом, з проханням прийняти детальний план території у районі вул. Тютюнників, загальною плошею у 13,1 га,т щоб мати змогу розробити містобудівну документацію, до міськради 5 травня цього року звернулася будфірма "Авалон констракшн".

В ухвалі не вказано, з якою метою компанії необхідно розробити ДПТ цього району, однак зазначено, що будфірма хоче змінити цільове призначення ділянки. Вона зареєстрована на вул. Тютюнників, 55, а на початку цього року вул. Тютюнників, 55 потрапила у перелік земельних ділянок, щодо яких будуть проводитись обстеження. Вірогідніше, йдеться про будівництво житлових будинків.

Територія у районі вул. Тютюнників, вул. Генерала М. Тарнавського, вул. В. Кубійовича, пл. Василя Вишиваного знаходиться в Галицькому районі у історичному ареалі Львова.

Депутати визнали компанію "Авалон констракшн" відповідальною за розроблення та фінансування детального плану території та доручили управлінню архітектури та урбаністики департаменту містобудування міськради після розроблення ДПТ звернутись з заявою до управління "Секретаріат ради" про проведення громадського слухання.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Авалон констракшн" зареєстроване з жовтня 2018 року у Львові, займається організацією будівництва будівель. Розмір статутного капіталу підприємства становить 265 075 грн. Власниками фірми є АТ "ЗНВКІФ "Адамант" (10%) і ТОВ "Авалон Інкомпані" (90%) та львів'янка Алла Шамова (власниця ТОВ "Авалон Інкомпані").

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.