Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 21 травня 2021, 17:14

В районі вулиці Яневої може з’явитися офісний центр

будівництво у Львові

Депутати підтримали внесення змін до ДПТ у межах вул. В. Янева, вул. Стрийської та вул. Володимира Великого.

Вчора, 20 травня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли рішення про внесення змін до детального плану території у межах вул. В. Янева, вул. Стрийської, вул. Володимира Великого та залізничної колії.

Цю ухвалу підтримали 47 депутатів, проти проголосував один депутат, утримались – двоє.

Згідно із документом, депутати, на прохання ПП «Озерна Алея», змінили цільове призначення раніше відведених земельних ділянок території у межах вул. В. Янева, вул. Стрийської, вул. Володимира Великого та залізничної колії. Зміни передбачають впорядкування території, коригування червоних ліній, будівництво багатофункціонального офісно-комерційного центру з підземно-наземним паркінгом.

Попередньо на засіданні архітектурно-містобудівної ради представили два варіанти розміщення офісного комплексу на території видавництва «Вільна Україна». Планується побудувати офісний комплекс змінної поверховості – дві секції по 5 поверхів та одноповерхова обслуговуюча споруда між ними. Також планується дворівневий паркінг на 300 місць. Житлові комплекси поруч матимуть можливість орендувати їх для своїх потреб.

Зазначимо, територія знаходиться у зоні регулювання забудови та входить до зон Г-2 (торгово-ділові зони місцевого значення), Ж-4 (зона багатоповерхової забудови), Р-3 (рекреаційні зони озеленених територій загального користування) та Тр-2 (зона транспортної інфраструктури (вулична мережа).

За даними аналітичної системи YouControl, компанія ПП «Озерна Алея» зареєстрована у 2014 році, керівником є Ярослав Ткач, а основний вид діяльності – організація будівництва будівель. Серед засновників – львів'яни Ярослав Ткач та Олег Боженко, а також ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Рубікон-Груп».

В свою чергу, ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «Рубікон Груп» належить Марті Іваньо, Тетяні Мамчак, Марії-Ілоні Іваник та Компанії з управління активами «Актив».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.