Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 25 травня 2021, 18:15

25 травня: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 25 травня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що Україна з 26 травня припинила авіасполучення з Білоруссю та заборонила польоти над білоруською територією.

Це пов'язано з примусовою посадкою літака компанії Ryanair в Мінську і затриманням її пасажирів. Також Саміт Європейського Союзу підтримав рішення заборонити польоти білоруських авіакомпаній на територію ЄС і закликав всіх авіаперевізників уникати прольоту над територією Білорусі.

Також українці цікавилися, що цього дня в Україні відзначають День філолога, а в світі – День визволення Африки, День рушника, Міжнародний день зниклих дітей, Всесвітній день щитовидної залози, День "Співайте голосніше", День пам'яті у вигаданому плоскому світі, День гордості гіків.

Православна церква 25 травня вшановує пам'ять святителя Епіфанія Кіпрського. Вважалося, що він оберігає дім від пожеж і стихій. У народі день назвали Горобинівка – дерево охрестили оберегом від пожеж.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців. 

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- Депутат Кирилич витратив майже півмільйона гривень на нову автівку;

- У Львові двох поліцейських викрили на хабарі у дві тисячі доларів;

- Садовий утопіст Кобзарев продовжує доїсти Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.