Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка дерев

Четвер, 27 травня 2021, 15:38

Мешканця Дрогобиччини затримали за незаконну вирубку лісу

вирубка дерев

Дрогобиччанин незаконно зрубав дерева на території Дрогобицького лісового господарства.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Ще 19 травня правоохоронці виявили в одному з лісових масивів ДП "Дрогобицьке лісове господарства" 32-річного мешканця Дрогобицького району, який за допомогою бензопили та сокири незаконно вирубував дерева породи "дуб звичайний" та намагався вивезти колоди на вантажівці КрАЗ-255Б.

Поліцейські вилучили у чоловіка незаконно зрубані колоди, інструменти та вантажівку. Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу, що заподіяло істотну шкоду) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у травні цього року стрийського поліцейського викрили на хабарництві за розкрадання лісу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.