Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

пункт пропуску

Четвер, 27 травня 2021, 14:42

У Краківці облаштують сучасний інспекційний пост

пункт пропуску

Уряд затвердив порядок використання коштів для будівництва прикордонних інспекційних постів.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Вчора, 26 травня, Кабінет міністрів на своєму засіданні затвердив порядок використання коштів для будівництва прикордонних інспекційних постів.

Зокрема, цьогоріч на будівництво прикордонних інспекційних постів передбачили майже 225 млн грн: 75 млн грн із загального фонду і 150 млн грн із спеціального фонду держбюджету.

За ці кошти мають до середини 2022 року на кордоні мають облаштувати 35 сучасних прикордонних інспекційних постів, які б відповідали вимогам Євросоюзу.

На кордоні з Польщею такі пости розміщуватимуться у пунктах пропуску для автомобільного сполучення "Краківець" і "Ягодин" та у пунктах пропуску для для залізничного сполучення – "Володимир-Волинський", "Мостиська".

Нагадаємо, на початку цього року у Польщі заявляли, що з березня цього року стартує будівництво пункту пропуску "Мальховіце-Нижановичі". Вартість будівництва пункту пропуску становить 109 мільйонів злотих. Запланований термін – 4 роки. 

Додамо, про будівництво пункту пропуску "Нижанковичі-Мальховіце" говорили ще у 2017 році, тоді передбачалося, що його відкриють у 2020 році. Тоді ж, як й тепер, зобов’язання збудувати новий пункт пропуску взяла на себе польська сторона.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.