Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

туризм на Львівщині

Вівторок, 1 червня 2021, 12:54

Туристи Козицького бавляться відеороликами за 36 штук

туризм на Львівщині

З початку року управління туризму та курортів Львівської ОДА провело шість закупівель без використання електронної системи на створення відеороликів.

Управління туризму та курортів Львівської обласної державної адміністрації оприлюднило в системі ProZorro звіти про договори на закупівлі, укладені без використання електронної системи закупівель.

Всього уклали шість договорів з початку року. Управління закупило послуги зі створення відеороликів в рамках проекту "Експедиція громад: фокус на туризм як шлях до економічного розвитку" про:

- Дрогобицьку територіальну громаду за 9 000 грн;

- Львівський район за 8 000 грн;

- м. Борислав за  8 000 грн;

- Бібрську ОТГ за 8 000 грн;

- Червоноградський район за 1 300 грн.

Також в управлінні туризму провели закупівлю на створення відеоролика в рамках реалізації проекту "ВелоБескиди: розвиток пішохідно-трекінгової та велосипедної інфраструктури та будівництво оглядової вежі на території регіону Трускавець – Орів – Борислав – Східниця" за 2 000 грн.

Шість відеороликів мають виготовити до 31 грудня цього року. Загальна сума, яку витратили на послуги зі створення відеороликів – 36 300 грн.

У всіх випадках договори уклали з фізичною особою-підприємцем Василем Старецьким.

За даними аналітичної системи YouControl, мешканець Судової Вишні Василь Старецький займається виробництвом кіно- та відеофільмів, телевізійних програм. Також він є одним із засновників обслуговуючого житлово-будівельного кооперативу працівників Львівської обласної державної телерадіокомпанії "Екран", який зареєстрований у 2013 році і займається  комплексним обслуговуванням об'єктів.

Нагадаємо, у лютому цього року депутати облради передбачили 3 млн грн на програму розвитку туризму та курортів у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.