Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

СБУ

Фб СБУ

Вівторок, 1 червня 2021, 13:30

На Львівщині керівника підрозділу Нафтогазу затримали на хабарі у понад мільйон гривень

СБУ

Посадовець НАК "Нафтогаз України" за винагороду обіцяв не створювати штучних перешкод у підключенні житлового будинку до електромереж.

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області на своїй Фейсбук-сторінці.

Служба безпеки України викрила на Львівщині масштабний корупційний механізм, організований керівництвом однієї з філій НАК "Нафтогаз України".

За 1,4 млн грн посадовець "гарантував" не створювати штучних перешкод у підключенні житлового будинку до електромереж. Він також обіцяв сприяння у стабільному забезпеченні споживачів електроенергією.

Правоохоронці затримали чиновника під час отримання авансу в 1 млн грн. Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії. Перевіряється інформація щодо інших фактів отримання хабарів та можливої причетності до корупційної схеми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.