Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Вівторок, 1 червня 2021, 17:30

Уряд не представив програми пенсійної реформи – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Комітет ВРУ рекомендував парламенту відхилити законопроєкт щодо накопичувальної системи пенсій в Україні.

Про це заявив народний депутат України, голова Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Напередодні комітет Верховної ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів рекомендував парламенту відхилити законопроєкт №2683-3 щодо накопичувальної системи пенсій в Україні.

На жаль, Уряд не представив взагалі програми пенсійної реформи, а тому Комітет не підтримав ініціативу винести цей законопроєкт у сесійну залу, тому наразі шукаємо інші варіанти.

Законопроєктом передбачалося встановити обов’язкову участь у системі накопичувального пенсійного забезпечення всіх категорій працюючих осіб до досягнення ними пенсійного віку та залучення роботодавців до сплати пенсійних внесків на паритетних засадах.

Відтак роботодавці мали би сплачувати 2% від розміру заробітної плати працівників, а учасники системи (працюючі особи) – 2% від заробітної плати (доходу)» – наголосив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.