Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

glavcom.ua

Середа, 9 січня 2013, 10:35

Арбузов щодня прийматиме одного з українських губернаторів

Перший віце-прем’єр Сергій Арбузов щодня зустрічатиметься з керівниками регіонів України, аби розв'язувати нагальні економічні та соціальні проблеми. 

 Про це повідомляє офіційний сайт Кабміну. 

Вже затверджений графік зустрічей з головами Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міськдержадміністрацій.

"Такий формат співпраці центральної та місцевої виконавчої влади Арбузов запропонував з метою більш оперативного вирішення нагальних проблем. Саме за такий контакт висловлювалися й керівники регіонів", – зазначає прес-служба.

У зустрічах з головами ОДА також братимуть участь керівники міністерств та відомств, у безпосередній компетенції яких знаходиться розв’язання порушених питань.

Зокрема, йдеться про зустрічі з керівництвом Мінфіну, Мінекономрозвитку, Мінагрополітики, Міністерства доходів і зборів, Мінсоцполітики, Мінінфраструктури та Мінрегіону, а також підсумкові – з першим віце-прем’єром Сергієм Арбузовим та віце-прем’єром Олександром Вілкулом.

У кожному із зазначених міністерств будуть визначені особи, відповідальні за організацію проведення таких зустрічей.

Порядок прийому формуватиметься у визначеному порядку. Кожен керівник регіону матиме змогу зустрітися із керівництвом міністерств приблизно один раз на місяць.

Джерело: Українська правда

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.