Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підпільний цех

lviv.gp.gov.ua

Четвер, 10 червня 2021, 14:08

На Жовківщині викрили цех із виготовлення фальсифікованого алкоголю

підпільний цех

У одному із сіл району виявили підпільний цех, де виготовляли фальсифікат горілки відомих українських брендів.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці викрили мешканців Львівщини, які в одному із населених пунктів Жовківського району організували роботу підпільного цеху із виготовлення фальсифікованого алкоголю.

"Незаконно виготовляли фальсифікат горілки українських марок із підробленими марками акцизного податку. Готовий товар згодом реалізовували через мережу гуртової та роздрібної торгівлі в регіоні" – йдеться у повідомленні.

Як наголосили у прокуратурі, під час обшуків було вилучено близько 1 т спирту, 11 бекінбоксів по 10 літрів кожний без жодних маркувань, понад 3000 підроблених марок акцизного податку, близько 500 пляшок фальсифікованих горілчаних виробів з підробленими арками акцизного податку, обладнання для виготовлення алкогольної продукції, пусту тару, корки, етикетки.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на майно. Чоловіків звинувачують за ч.1 ст.199, ч.1 ст.204 КК України. Санкції статей передбачають максимальне покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.