Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Четвер, 10 червня 2021, 17:38

128 посіпак панькається зі сном та здоровлям депутатів Львівської міськради

Львівська міська рада

Найбільше помічників-консультантів у Львівській міськраді мають представники Голосу та Варти.

Львівська міськрада у відповідь на запит надала Варіантам перелік помічників-консультантів депутатів Львівської міськради.

Всього у депутатів Львівської міськради 128 помічників-консультантів, серед них 57 жінок та 71 чоловік.

Чотирнадцять депутатів міськради мають одного помічника-консультанта: Олег Василишин, Неля Васюта, Оксана Динік, Вікторія Довжик, Андрій Закалюк, Володимир Лучишин, Юрій Мартинюк, Любомир Мельничук, Анастасія Окряк, Олена Пелех, Орест Печенко, Іван Рудницький, Андрій Тягнибок та Тетяна Шевченко.

Сімнадцять депутатів мають двох помічників-консультантів, п'ять депутатів міськради − трьох помічників, а дванадцять депутатів − чотирьох.

Найбагатшими на помічників у Львівській міськраді є представники Голосу Вікторія Христенко, Андрій Дячишин, Олекса Возняк та депутат від Варти Тарас Ворко − п'ять помічників-консультантів.

Помічники Вікторії Христенко були у списку кандидатів у депутати Львівської міськради від партії Голос: приватний підприємець Мирослав Паздерський був 33 номером у списку; приватна підприємиця, співзасновниця "Пташеня. Дитячий простір", випускниця Львівської бізнес-школи Христина Шабат −17 номер, вчителька іспанської мови у Школа-садок "Софія" Ірина Коропецька − 47 номер, лікар-хірург ТОВ "Медичний центр Святої Параскевії" Юрій Баран − 23 номер. Натомість заступник завідувача кафедри з виховної роботи й комунікацій із студентами та вступниками, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту персоналу та адміністрування, Інституту економіки і менеджменту Національного університету "Львівська політехніка" Роксолана Винничук у списку партії не була.

Помічники Андрія Дячишина теж були у списку партії Голос до Львівської міськради: приватний підприємець Тарас Миляник під 8 номером у списку, управляючий ТОВ "Галжитлобудсервіс" Назарій Чорний − 56 номер, керуюча Адвокатського бюро Ірини Поліщак − 40 номер.

Помічники Олекси Возняка: директор ТОВ "Мережа ресторанів Фест" Юлія Стефанюк була 30 номером у списку партії Голос до Львівської міськради; директор ТОВ "ППВ Мережі знань" Володимир Воробей − 24 номер; заступник завідувача Галицький відділення соціальної допомоги вдома Василь Гамалай − 36. Також помічником Олекси Возняка є керівник ТОВ "Цитадель Капітал" та ТОВ "Фунд енд Геймс", а також засновник Центру "Молода дипломатія" Дмитро Симовоник. 

Нагадаємо, помічником нардепки Піпи став чоловік її однопартійниці Галини Васильченко – Сергій Васильченко. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.