Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

ukr.obozrevatel.com

Середа, 9 січня 2013, 13:08

Податкова міліція України вилучила більше 300 тонн палива

Податкова міліція України вилучила 354,5 тонн паливно-мастильних матеріалів невідомого походження в межах операції з виявлення підакцизних товарів. 

Про це Варіанти сьогодні, 9 січня, повідомила прес-служба Міністерства доходів і зборів України. 

Як повідомив начальник податкової міліції України, з початку операції «Акциз» (з грудня 2012 року) до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань внесли інформацію щодо вчинення 93 кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним виробництвом та обігом підакцизних товарів.

В результаті вилучили підакцизних товарів на суму 31,2 млн. гривень, з яких 4 тис. декалітрів спирту на суму 2,5 млн. грн., 153 тис. дол алкогольних напоїв на суму 16,4 млн. грн., 1,3 млн. пачок тютюнових виробів на суму 8,7 млн. грн., 354,4 тонн паливно-мастильних матеріалів на суму 3,6 млн. гривень.

Припинено діяльність 9 незаконних виробництв підакцизних товарів.

"Завдяки роботі податкової міліції збільшення легального сегменту ринку забезпечило надходження до бюджету країни 23,3 млрд. гривень акцизного податку, що на 1,7 млрд. гривень більше ніж у 2011 році", - повідомляє прес-служба Міністерства доходів і зборів України.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.