Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

religion.in.ua

Середа, 9 січня 2013, 13:55

Харківський прокурор вважає "капризом" акцію непокори Тимошенко

Акція непокори екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, яку вона оголосила напередодні, 8 січня, є лише "капризом".

Про це сьогодні, 9 січня, повідомив головинй прокурор Харківської області, де відбуває покарання Тимошенко, Геннадій Тюрин, інформує Радіо Свобода

На думку, Тюрина акція непокори Тимошенко є незаконною і протиправною

«Органи прокуратури, так само, як і органи пенітенціарної служби зацікавлені у тому, щоб Юлія Володимирівна була здоровою. Задля цього приймаються усі методи, які дозволяє закон.Разом  із тим, ми глибоко переконані, що акція непокори є капризом Юлії Володимирівни, який направлений на формування хибної громадської думки про те, що ніби-то мали місце порушення прав  Юлії Володимирівни, це метод затягування судового процесу».

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка проходить курс лікування в ЦКЛ №5 (Харків), провела ніч у душовій кімнаті, повідомив заступник начальника управління Держпенітенціарної служби в Харківській області Андрій Лапінський.

За його словами, весь вечір Тимошенко провела сидячи на підніжці ходунків, а вже пізньої години перейшла до душової кімнати. Він пояснив, що в душовій теж розташований тапчан, і Тимошенко туди принесли теплу ковдру. 

Нагадаємо, вчора, 8 січня Тимошенко оголосила акцію громадянської непокори та повідомила про це у відкритому листі до Віктора Януковича, оприлюдненому її захисником Сергієм Власенком.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.