Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Городоцька, 144

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 15 червня 2021, 13:31

Цьогоріч у Львові планують продати комунальне приміщення на Городоцькій

Городоцька, 144

У місті планують виставити на аукціон комунальне приміщення на вул. Городоцькій, 144.

Про це йдеться у проекті ухвали, оприлюдненій на сайті Львівської міської ради для розгляду на наступній сесії, що відбудеться у четвер, 17 червня.

Згідно із документом, до переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Львівської МТГ, які підлягають приватизації у 2021 році способом аукціону, депутати вирішили включити нежитлове приміщення першого поверху на вул. Городоцькій, 144. 

Приміщення, яке мають продати на аукціоні, знаходиться на першому поверсі будівлі, його загальна площа становить 36,3 кв.м. Однак у тексті ухвали його стартову вартість не вказали.

 

Станом на сьогодні це приміщення є вільним і належить Львівській МТГ, а рініше його використовувало ФГ "Мей".

За даними аналітичної системи YouControl фермерське господарство "Мей" зареєстроване у 1992 році в селищі Рудно, засновниця і керівниця − Ганна Чопко. ФГ "Мей" займається вирощуванням зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур.

Нагадаємо, у лютому цього року у міськраді сформували перелік із 150 нежитлових комунальних приміщень, які планували продати на аукціоні. Також львівські депутати планують продати три поверхи кам'яниці Крайзерівської, приміщення "Книжкової криївки", приміщення на проспекті Свободи, 5, на Площі Ринок, 39 та приміщення на площі Катедральній, 8.

Зазначимо, на початку квітня  керівник департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук заявив, що Львів рухається до дефолту. Зокрема, припинили усі видатки з бюджету розвитку, який головним чином наповнюється за рахунок надходжень від продажу комунального майна та землі.

Додамо, раніше Варіанти дослідили питання із продажем приміщень на Площі Ринок у системі ProZorro у статті "Проzorri свистуни Садового". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.