Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Вівторок, 15 червня 2021, 17:30

Проблема в тому, що кримінальні справи не доводяться до суду – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Якби в нас були незалежні правоохоронні органи, то у них був би непочатий край роботи щодо дій Офісу Президента України.

Про це напередодні в ефірі одного із телеканалів зазначив народний депутат України від фракції ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Якщо «ніжки» прослуховувань ростуть з теперішньої влади, то щоб вона часом не вийшла сама на себе», – зазначив політик, коментуючи скандал із прослуховуванням попереднього президента.

Він додав, що не так важливо те, хто записує розмови посадовців, а те, хто їх читає і аналізує.

«Після кожного прослуховування за декілька днів з’являється роздруківка запису і керівник оперативно-технічного розділу пише резолюцію: подати плівки в архів чи долучити до оперативно-пошукової справи, якщо вона відкрита», – розповів Михайло Цимбалюк.

Політик також зазначив, що передня влада розпочала реформування правоохоронної системи та судової гілки влади, проте теперішня цього не продовжила.

«Якщо розмови записуються, але не доведені до суду та вироку кримінальні справи, то це – найбільша проблема», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.