Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

судова справа

Середа, 16 червня 2021, 15:13

Студент, який пошкодив пам'ятник Бандері у Львові, отримав чотири роки позбавлення волі

судова справа

Суд виніс вирок одному із студентів львівського вишу, який познущався над пам’ятником Степану Бандері у Львові.

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Галицький районний суд Львова, за матеріалами спецслужби, виніс вирок одному з виконавців вандалізму над пам’ятником Степану Бандері у Львові.

"Як встановило слідство правоохоронних органів, виконавцями осквернення є двоє мешканців Хмельницької області, студенти одного із львівських вишів. Мотивом вчинення даного правопорушення була матеріальна вигода. Під час обшуків за місцями проживання фігурантів справи виявлено речові докази вчинення злочину. Фігурантам було оголошено про підозру" – наголосили у СБУ.

Одного зі зловмисників засудили до чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки за скоєння злочину, передбаченого ч.3 ст.297 Кримінального кодексу України.

Матеріали справи щодо інших фігурантів провадження перебувають у суді. Тривають слідчі дії для встановлення замовників злочину.

Нагадаємо, 5 лютого 2021 року двоє студентів одного із ВНЗ Львова, уродженці Хмельниччини, віком 19 та 24 роки, пошкодили пам’ятник Степану Бандері у Львові – облили його червоною фарбою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.